Don’t ask what the world needs, ask yourself what makes you come alive, and go do it. Because what the world needs is people who have come aliveHoward Thurman

Come alive and manifest your dreams.

Een kunstwerk moet je veroveren, je raken diep in je ziel. En dat is precies wat we in dit project doen. Waar sta je nu, wat voel je, hoe zie je jezelf en waar wil je heen. Dmv fotografie zetten we die persoon neer in al zijn kwetsbaarheid en kracht want bij het maken van een kunstwerk is het van belang je kwetsbaar en open op te stellen. Kunst gaat om emotie en de beloning is vrijheid.

In het Come Alive project (en diepgaander in Schaduw) acteer je als het ware in je eigen toneelstuk waardoor je het even echt maakt voor jezelf. Om toneel te spelen moet je even de persoon worden die je neerzet. En wie kan dat nu beter dan jezelf? Je wordt een met je personage en dat is vaak heftig. Het spiegelt je kijk op jezelf en geeft je inzicht over hoe je jezelf ziet en wilt zien. Elke pose, de kleding, de locatie die je kiest zijn een statement op zich. Wie ben je, hoe zie je jezelf, hoe zet je die persoon neer? Ik help je daarbij, om de onderste steen boven te halen. Het doel hierbij is om in plaats van je gevoel in je lijf te laat marineren, het naar buiten te halen en het op een andere manier in te zetten. Dit proces wordt ook wel embodiment genoemd. Het gaat om het voelen van een vaak verborgen innerlijke kracht, het je bewust worden daarvan en je die kracht vervolgens weer toe te eigenen. Hierdoor leer je anders in het leven te staan en uiteindelijk de weg vrij te maken om dat te doen wat je altijd al graag wilde. In dit project is dus niet alleen het eindresultaat/de foto van belang, maar de hele beleving van intake tot en met de spiegel. Kortom, het Come Alive Project is een snelle, ongedwongen en fascinerende manier om inzicht te krijgen in waar je nu staat en de weg vrij te maken voor het realiseren van je dromen.

werkwijze en prijs

Hoe ziet dat er nu uit? Een kijkje achter de schermen vind je hier.

It is all about having joy along the way.

You need to know where you stand right now, to get directions to where you want to be. Think of it as a navigation system.

And that is what we are doing in this project. Where are you now, what do you feel, where do you want to go and what is holding you back. We use photography to make you aware of your hidden riches and the proces towards your path to freedom.

If you seek freedom, than show me the one that is bound and we’ll set it free.