ME syndroom zo word je beter

Hoe zou het zijn om de trap weer op te rennen, snel de stad in te fietsen omdat je nog even tussendoor iets wilt kopen voor het feestje waar je die avond heen gaat. Te dansen tot in de kleine uurtjes, een stevige wandeling te maken, een dikke roman te lezen zonder de draad kwijt te raken, spontaan een weekendje weg te gaan en de steile straatjes van een dorpje te beklimmen net zoals ieder ander? Gewoon weer in de tuin te werken, je school of studie weer op te pakken, de baan te vinden die bij je past.

Wat zou je ervoor over hebben om fris uit de douche te stappen, je eigen haar te kunnen kammen, spontaan te doen waar je op dat moment zin in hebt. Kortom weer echt te leven vol energie en levensvreugde?

Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn maar het kan echt, want er is een methode die je leert om je symptomen te ontcijferen, beter te worden en je leven weer in eigen hand te nemen. Ik help je graag, want wat ik kan, kun jij ook.

Bij Beter van ME/CVS syndroom leg ik je uit hoe je beter kunt worden, de methode die we gebruiken, wat het kost en wat ik van je vraag.

Info en boeken

Share this Post

You wander from room to room hunting for the diamond necklace that is already around your neckRumi