Wat zou je doen als je geen angst had?

Als je je masker afzet? Wie zou je zijn? Sterker nog, door je maskers af te zetten en de kant die je van jezelf niet wilt zien te omarmen, leer je je authentieke zelf te zijn. Puur en kwetsbaar. Doen wat bij je past zonder dat je rekening houdt met de mening van anderen. Want als je niet doet wat bij je past raak je uitgeput.

Dit project is helemaal voor jou als je

•Openstaat voor zelfreflectie, je geïnteresseerd bent in persoonlijke groei en je de dag wilt gebruiken om je transformatie een boost te geven.

•Een fase in je leven wilt afsluiten omdat je een nieuw pad hebt gekozen.

•Je op een snelle, leuke en fascinerende manier inzicht wilt krijgen in je maskers en onderliggende denkpatronen en je die inzichten wilt gebruiken om een switch te maken in je leven.

Werkwijze

Eerste afspraak: hoe zie je jezelf en hoe wil je die persoon neerzetten. Een zeer verhelderend gesprek met inzichten in jezelf en over de plaats die je nu inneemt in de wereld. Daarnaast kijken we welke locatie geschikt is voor jouw fotosessie en of je eventueel iets wilt meenemen, of dat je specifieke kleding aan wilt. Ik help je bij dit creatieve proces. Alles is vanaf hier nog mogelijk, we hebben alleen een houvast nodig om te starten. We maken hiervoor een wandeling om optimaal van je creativiteit gebruik te kunnen maken.

Fotograferen: nieuwe afspraak op korte termijn om daadwerkelijk te gaan fotograferen. In de tussentijd heb je wellicht al nieuwe inzichten gekregen in jezelf en daarmee gaan we aan de slag.

Spiegel: vervolg afspraak van een uur waarbij je je foto’s ziet. Aan de hand van wat dat bij je losmaakt kijken we waar je blokkades liggen en hoe je die kunt loslaten. Hier gaan we je verborgen kanten en mogelijkheden ontdekken en krijg je handvatten om die switch te maken. Want het hele traject is gericht op zelf empowerment.

Wat kost het

Het hele proces van eerste afspraak tot en met de spiegel kost €350

We werken op een locatie die past bij jouw project en je krijgt (in totaal) de eerste 20 Km vrij. Daarboven komt er 19 ct per Km reiskostenvergoeding bij.

Je krijgt een foto naar keuze mooi afgedrukt op A4 formaat en het digitaal bestand voor dezelfde afmeting. Je kunt altijd extra portretten aanschaffen vanaf 70 euro per stuk.

Je kunt kiezen of je je werk inlijst, een boek maakt, of je foto’s bewaart in een mooie doos zodat je even terug kunt kijken en zien wat je allemaal overwonnen hebt, want soms heb je even een houvast nodig.

Belangrijk om te weten

Je verhaal en de foto’s zijn vanzelfsprekend voor jou alleen en publicatie zal alleen gebeuren als je je daar goed bij voelt en er ook daadwerkelijk toestemming voor geeft. Het is belangrijk dat je je veilig en vrij voelt tijdens het project.

Je kiest er dus echt helemaal zelf voor of je jezelf aan een ander blootgeeft en het resultaat aan iemand laat zien, of liever niet.

Heb je nog vragen, laat het me gerust weten en anders zie ik je graag voor een hele bijzondere ervaring.

Je kunt je opgeven door mij een mailtje te sturen of gewoon te bellen. 06 15 07 2044

Bij contact vind je meer gegevens.

Dit project is tevens prima te combineren met een therapie of coaching die je misschien al volgt.